Stockholm:   08-669 09 00 Göteborg:   031-701 04 14 Malmö:   040-12 71 10

Bygga balkong – företag, förening & privat

Bygga balkong

Det är många som inte vet om att det kan gå alldeles utmärkt att bygga till balkonger på hus som i dagsläget inte har några. Är ni osäkra på om det går att bygga till en balkong på ert hus? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vad som gäller för just ditt hus.

Att bygga en ny balkong till din bostad innebär inte bara ökad trivsel och välmående för dig och ett nytt uterum till din lägenhet, utan det ger även din bostad en värdeökning. För mindre lägenheter i innerstadshus kan en balkong öka bostadens värde så att innehavarna kan få uppemot dubbla priset tillbaka mot vad de investerade i att bygga sin balkong. För större lägenheter är en balkong ännu mer attraktivt, och där kan värdet på en lägenhet öka med flera hundratusen kronor.

Vi på Balcona har stor erfarenhet av att bygga balkonger på nya och äldre flerfamiljshus. Vi utgår alltid ifrån husets utseende och förutsättningar, samt dina önskemål, när vi ritar förslag på hur balkongen kommer att se ut. För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela processen, därför hjälper vi dig med rådgivning, planering och genomförande – från första tanken på att bygga balkong, till dess att den är redo att invigas. Om du vill veta mer om hur det kan gå till att bygga balkong föreslår vi att du går in på sidan så här går det till att bygga balkonger.

Nedan ser du en 360 graders vy från ett projekt vi utfört på Riddargatan 60 i Stockholm. Här har vi på ett smakfullt sätt försett en tidigare balkonglös byggnad med nya balkonger, vars utseende är anpassat efter husets fasad.

Bygga balkong till företag & föreningar

Vi bygger balkong till bostadsrättsföreningar och företag. Våra projekt innefattar allt från rådgivning till balkongservice och hela balkonger. Kontakta oss om ni vill veta mer om priser och möjligheter.

Nedan hittar du en 360° bild av en balkong som vi har byggt. Om du behöver mer inspiration och vill se fler exempel på balkonger som vi har byggt så kan du besöka undersidan ”färdiga projekt” och se mer.

Vid övriga frågor kring hur vi kan hjälpa dig med din nya balkong, tveka inte att kontakta oss!

360° bild av en balkong vi byggt

Dra i bilden nedan för att ändra vy. Bilden går även att förstora.

Z

Bostadsrättsföreningar

Z

Företag

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Är du eller din bostadsrättsförening i behov av…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.