Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Bygga & renovera balkong i Stockholm

Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig balkong

När det gäller att förbättra boendemiljön i en lägenhet så är en av de bästa sakerna man kan göra att bygga en balkong. Det gör mycket att kunna gå ut och få lite frisk luft, sola mitt på dagen eller kanske titta på den vackra solnedgången på kvällen. På Balcona har vi många års erfarenhet av att både planera, renovera och bygga balkong i Stockholm och hoppas på att få hjälpa dig med ditt projekt! Det är mycket som ska göras och många steg som behövs tas innan man har en färdig balkong, där vi har stor erfarenhet från hundratals genomförda projekt genom åren – vi finns där och hjälper både dig och din förening genom hela processen. Balcona sköter allt från de viktiga förberedelserna som att skaffa bygglov till själva bygget av din nya balkong och till sist slutbesiktningen som behöver göras efter.

Här kan du se exempel på balkonger vi har byggt i Stockholm.

Vi utför service av balkonger i Stockholm

Med tiden så kan balkonger slitas ut av väder och vind som kan göra att de inte längre ser lika fina ut som de gjorde när de var nya. Hur pass slitet det kan bli och hur lång tid det tar innan man behöver göra något åt slitaget beror lite på vart fastigheten befinner sig. Ligger fastigheten nära kusten så är det oftast vanligt att vindarna har mer salt i sig från havet vilket kan påskynda processen. I snitt så brukar vi säga att en balkongservice bör göras ungefär vart 10e år men det kan som sagt variera från balkong till balkong. Vi på Balcona är experter inom just balkongservice och hjälper dig gärna att utföra en ordentlig service av era balkonger i Stockholm. Några av de punkter vi går igenom är bland annat justering av balkongdörr, genomgång av balkongplatta samt kontroll av infästningar och mycket mer. Vårt mål är att du ska få känslan av en nybyggd balkong igen.

Om du är nyfiken på att ta reda på mer om hur vi på Balcona kan hjälpa dig att antingen renovera eller bygga nya balkonger i Stockholm på er fastighet så tveka inte att kontakta oss antingen via telefon eller genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Kontakta Balcona i Stockholm

  Här finns Balcona

  Besöksadress:
  Sockenvägen 477
  122 33 Enskede, Stockholm

  Balcona AB

  E A Rosengrens gata 12
  421 31 Västra Frölunda
  Tel 031-361 84 47

  Våra medarbetare

  Ove Mondej
  VD
  Peter Toussaint
  Teknisk ledning

  Tel: 08-727 90 41

  Anneli Toussaint

  Tel: 08-727 90 42
  E-post: ekonomi@balcona.se