Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Bygga & renovera balkong i Göteborg

Från idé till färdig balkong för er bostadsrättsförening

När det gäller att förbättra boendemiljön i lägenheter så är en av de bästa sakerna man kan göra att bygga nya balkonger. Det förbättrar trivseln otroligt mycket att kunna gå ut och få lite frisk luft, sola på dagen eller kanske titta på solnedgången senare på kvällen. På Balcona har vi mycket erfarenhet av att planera, renovera och bygga balkong i Göteborg och hoppas på att få hjälpa dig med ditt projekt! Det är mycket man behöver tänka på och många steg som behövs tas innan man kan påbörja byggandet av balkonger, där vi har stor erfarenhet från hundratals genomförda projekt genom åren och hjälper både dig och din förening genom hela processen. När du anlitar Balcona så sköter vi allt från de viktiga förberedelserna som att skaffa bygglov till själva bygget av de nya balkongerna och efter det är färdigt så tar vi även hand om slutbesiktningen.

Här kan du se exempel på balkonger vi har byggt i Göteborg.

Vi hjälper dig med service av balkonger i Göteborg

Slitage på balkonger är något man tyvärr inte slipper undan. Den största boven när det gäller slitaget är väder och vind. Beroende på vart fastigheten befinner sig så kan det variera i hur pass slitet det kan bli och hur lång tid det tar innan man behöver göra något det. Fastigheter som ligger nära kusten brukar oftast behöva service lite oftare än andra balkonger på grund av kraftigare vindar som har mer salt i sig. I snitt så brukar vi säga att en balkongservice bör göras vart 10e år men det är olika från balkong till balkong. Vi på Balcona är proffs inom just balkongservice och hjälper dig gärna att utföra en ordentlig service av era balkonger i Göteborg. Vid en service brukar ser vi alltid över justering av balkongdörr, genomgång av balkongplatta samt kontroll av infästningar och mycket mer. Vi vill att du ska få känslan av en nybyggd balkong igen efter vi är färdiga.

Om du vill ta reda på mer om hur vi på Balcona kan hjälpa dig att antingen renovera eller bygga nya balkonger i Göteborg på era fastigheter så tveka inte att kontakta oss antingen via telefon eller genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt som möjligt!

Kontakta Balcona i Göteborg

  Här finns Balcona

  Besöksadress:
  E A Rosengrens gata 12
  421 31 Västra Frölunda, Göteborg

  Då vår personal är ute på arbeten och kontoret inte alltid är bemannat måste besök föranmälas!

  Balcona AB

  E A Rosengrens gata 12
  421 31 Västra Frölunda
  Tel 031-361 84 47

  Våra medarbetare
  Ove Mondej
  VD
  Peter Toussaint
  Teknisk ledning

  Tel: 08-727 90 41

  Anneli Toussaint

  Tel: 08-727 90 42
  E-post: ekonomi@balcona.se