Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Balkongservice i Stockholm, Göteborg & Malmö

Balkongservice

Har ni haft er balkong under en längre tid utan att ha gjort en balkongservice? Det är väldigt vanligt att väder och vind kan slita en hel del på balkonger, dörrar och trall, därmed är det viktigt att man tar hand om sin balkong och ser till att göra regelbunden balkong service. Det varierar hur ofta man bör göra en service på sin balkong, bland annat beroende på vart man bor. Bor man till exempel nära havet så blir det lätt mer slitage och man bör underhålla den oftare. Men vanligtvis så rekommenderar vi att man gör en ordentlig service var 10e år. Om du är osäker på hur ofta du bör göra en balkongservice på just din balkong så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig! Vi har många års erfarenhet inom service av balkong i Stockholm, Malmö och Göteborg, så tveka inte att slå oss en signal.

Då vi främst arbetar med balkongservice för bostadsrätt så tar vi fram ett servicekoncept där vi hjälper er i bostadsrättsföreningen att utföra en kontroll på balkongerna och dörrarna. Om ni även behöver måla om räcken eller byta trall så hjälper vi er även med detta.

Vad ingår i en balkongservice?

När du bokar en balkongservice hos oss i Stockholm, Göteborg eller i Malmö så är det fyra områden vi fokuserar främst på för att din balkong ska bli som ny igen:

  • Genomgång och justering av dörr inklusive smörjning av spanjolett och gångjärn.
  • Vi lyfter på trallen och städar ur balkongen samt kontrollerar skicket på trallen och
    balkongens insida.
  • Genomgång av balkongplatta och kontroll av infästningar till räcken samt ytskikts besiktning.
  • Kontroll av infästningar och mjukfog vid smiden.

Utöver dessa punkter så kan vi även ta fram priser för inoljning av trall och dörrtröskel, byte av trall om detta skulle behövas.

Efter genomförd service av balkong i Stockholm, Malmö eller Göteborg så överlämnar vi ett protokoll där vi redovisar eventuella brister och ett förslag på hur man kan åtgärda dessa.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Balcona kan hjälpa dig med balkongservice i Stockholm, Göteborg eller i Malmö, eller om du helt enkelt vill boka in en service så tveka inte att slå oss en signal enligt nedan, eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan.

Stockholm 08-669 09 00

Göteborg 031-701 04 14

Malmö: 040-12 71 10

360° bild av en balkong vi byggt

Dra i bilden nedan för att ändra vy. Bilden går även att förstora

Vanliga frågor gällande balkongservice

Vad ingår i en balkongservice?

Vi går igenom och justerar balkongdörren samt smörjer spanjolett och gångjärn. Vi lyfter även på
själva trallen för att göra en komplett städning av balkongen och gör en kontroll av skicket på trallen samt balkongens insida. Vi går igenom balkongplattorna och kontrollerar infästningar till räcken samt mjukfog och gör en ytskiksbesiktning.

Hur mycket kostar en balkongservice?

Kostnaden på en balkongservice kan variera beroende på vilken typ av balkong det gäller. Många faktorer ska vägas in som bland annat vilken typ av balkong det är samt vilka räcken balkongen har, vilken typ av grund balkongen har och storleken. För att få en mer exakt prisbild så tveka inte att kontakta oss.

Hur ofta bör man göra en balkongservice?

Beroende på hur fastigheten ligger till så kan en service behöva göras med mindre mellanrum, t.ex om man bor där det oftast är blåsigt eller nära havet. I snitt så bör en balkongservice göras vart 10e år men om du är osäker på hur ofta det bör göras en balkongservice i just er bostadsrättsförening så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Z

Justering av dörr

Z

Genomgång av balkongplatta

Z

Kontroll av infästningar

Z

Smörjning av spanjoletter

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.