Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Balkongservice i Göteborg

Balkongservice Göteborg

Många som äger en bostadsrätt med balkong ser inte till att underhålla den med jämna mellanrum vilket man behöver göra. Detta leder oftast till slitage som kostar betydligt mer att åtgärda än om man istället ser till att göra en balkongservice med jämna mellanrum. Precis som fasaden på en byggnad slits av väder och vind så slits även balkongen ut efter en period. Man brukar kunna se väldigt tydligt om det är dags att göra en service speciellt om det har gått en längre period sedan en service gjordes. Vi har byggt balkonger och utfört service i många år och vi vet vad man ska hålla utkik efter för att se om det är dags för en balkongservice i Göteborg. Beroende på vart man bor så kan en service behövas göras oftare. Bor man t.ex i Göteborg som ligger precis vid havet så är det vanligt med kraftigare vindar som för med sig salt från havet och sliter på både fasad och balkong så kan man behöva göra en balkongservice oftare. I snitt så brukar man behöva göra en balkongservice i Göteborg var 10e år, men detta kan självklart variera. Om du är osäker på om det är dags att serva din balkong så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi jobbar främst med balkongservice i Göteborg för bostadsrätt där vi tar fram ett servicekoncept för att hjälpa er i bostadsrättsföreningen att genomföra en utförlig kontroll av balkong och dörrar. Om man behöver måla räcken eller byta trall så hjälper vi även till med det.

Balkongservice i Göteborg – Vad ingår?

Oavsett vart du bokar en balkongservice så är det alltid 4 viktiga punkter vi främst ser över på balkongen:

  • Justering och smörjning av både spanjolett och gångjärn.
  • Vi lyfter trallen för att göra en ordentlig städning av balkongen. I samband med detta så görs även en kontroll av trallens skick samt på balkongens insida.
  • Balkongplattan ses över och vi kontrollerar infästningar till balkongräcken samt ytskiktsbesiktning.
  • Vi gör en utförlig kontroll av balkongens mjukfog och infästningar vid smiden.

Om inoljning av trall och tröskel eller ett komplett byte av trall behövs så kan vi även ta fram priser för detta.

Efter en genomförd balkongservice i Göteborg så får du alltid med dig ett protokoll där du kan se eventuella brister som din balkong har samt förslag på hur man kan åtgärda detta. Om du har frågor eller vill boka in oss för en balkongservice i Göteborg så tveka inte att kontakta oss på 010-200 77 03 eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan.

Vanliga frågor gällande balkongservice

Vad ingår i en balkongservice?

Vi går igenom och justerar balkongdörren samt smörjer spanjolett och gångjärn. Vi lyfter även på
själva trallen för att göra en komplett städning av balkongen och gör en kontroll av skicket på trallen samt balkongens insida. Vi går igenom balkongplattorna och kontrollerar infästningar till räcken samt mjukfog och gör en ytskiksbesiktning.

Hur mycket kostar en balkongservice?

Kostnaden på en balkongservice kan variera beroende på vilken typ av balkong det gäller. Många faktorer ska vägas in som bland annat vilken typ av balkong det är samt vilka räcken balkongen har, vilken typ av grund balkongen har och storleken. För att få en mer exakt prisbild så tveka inte att kontakta oss.

Hur ofta bör man göra en balkongservice?

Beroende på hur fastigheten ligger till så kan en service behöva göras med mindre mellanrum, t.ex om man bor där det oftast är blåsigt eller nära havet. I snitt så bör en balkongservice göras vart 10e år men om du är osäker på hur ofta det bör göras en balkongservice i just er bostadsrättsförening så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Z

Justering av dörr

Z

Genomgång av balkongplatta

Z

Kontroll av infästningar

Z

Smörjning av spanjoletter

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.