Stockholm:   08-669 09 00 Göteborg:   031-701 04 14 Malmö:   040-12 71 10

Bygglov för balkong

Att skaffa bygglov till balkong kan vara en väldigt krånglig process som många inte är jätteglada att ta tag i. Det är mycket som ska göras för att allt ska gå till på rätt sätt, bland annat så ska det göras ett ritningsarbete och en bygglovshandläggning som kan ta ett bra tag att få färdigt. Men det är därför vi på Balcona finns, för att hjälpa dig genom den djungel som är att skaffa bygglov till balkong utan att du behöver lyfta ett finger!

Hur lång tid tar det att få bygglov till balkong?

Att få ett beviljat bygglov på balkong tar i genomsnitt ca 14 veckor. Först tar själva ritningsarbetet ungefär 4 veckor och bygglovshandläggningen hos stadsbyggnadskontoret tar sen ca 10 veckor. Vi vet att det kan verka krångligt att skaffa balkonger till en befintlig fastighet. Det är många steg på vägen med ritningar och bygglov från kommunen. Men oroa dig inte, vi hjälper dig hela vägen från att skaffa bygglov till balkongen tills det att du har en färdig balkong!

 

Hur vi på Balcona kan hjälpa dig

Våra arkitekter har stor erfarenhet och är specialiserade på att utforma just ansökningar för bygglov på balkong tills bostadsrätt. I och med att vi sköter ansökan så minimeras risken för att den sen behöver revideras vilket gör att ni som förening sparar en hel del tid och pengar. Du behöver inte lyfta ett finger förutom att ringa oss så hjälper vi dig genom hela processen från start till en ny och fräsch balkong! Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig bygglov till balkong så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.