Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Sveriges främsta balkongföretag

Balcona AB grundades 1995 och har idag cirka 30 anställda. Vi lägger stor vikt och arbetar fortlöpande med att säkerhetsställa en god och säker arbetsmiljö. Balcona AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening och arbetar efter regelverk och riktlinjer i Boverkets byggregler samt Eurokoder för tekniska krav. Allt för att säkerhetsställa en snabb, trygg och kvalitativ leverans till våra kunder.

Vi har idag monterat över 17000 balkonger, till stor glädje för alla nya balkong ägare. Genom att ständigt vara lyhörd mot våra kunder och följa upp våra projekt, så har vi för avsikt att behålla vår marknadsledande position som Sveriges främsta balkongföretag.

Balcona hjälper tusentals boende över hela Sverige till förhöjd livskvalitet och nya perspektiv genom att tillföra balkonger och fönsterdörrar! Balcona har en gedigen erfarenhet och hjälper er med allt som krävs för att genomföra och bygga balkonger och fönsterdörrar.

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.