Stockholm:   08-669 09 00 Göteborg:   031-701 04 14 Malmö:   040-12 71 10

Balkonger i stål, betong eller komposit

Våra balkonger anpassas efter bygglovets anvisningar till både innerstadens gårdsmiljöer med äldre tegelhus och putsade fasader till ytterstadens funktionalistiska miljöer.

 betong2  SONY DSC

Betongbalkonger

Betongbalkongen är numera den kanske vanligaste balkongtypen. Ensiktsplatta är det vanligaste, där grundplattan i betong även utgör ytskiktet. Gåytan utgörs av strukturerad balkong.

 

Systembalkong5  DSC_0221

Systembalkonger

Systembalkongerna och dess infästningsdetaljer är varmförzinkade samt lackerade vilket minimerar framtida underhåll. En balkong i stål har en bruksyta som består av tryckimpregnerad trätrall.

 

SONY DSC  SONY DSC

Kompositbalkonger

Kompositbalkongen är betydligt lättare än både betong och stålbalkongen och är där med flexibel. Kompositbalkonger går även att få i olika former och färger.

Tackta3  Tackta2

Täckta balkonger

Vi gör både balkonger med smidda räcken eller täckta fronter. Vad som passar är mycket en fråga om stil och smak, men ditt va påverkar stadsbilden och vi kan ge goda råd för vad som passar till just din fastighet.

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.