Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Balkonger ger ökad boendekvalité

Balkonger ger ökad boendekvalité

En härlig frukost i morgonsolen, eller en mysig middag en ljummen sensommarkväll efter en lång dag på jobbet. En balkong tillför så mycket till ditt boende och välmående. Med balkongen kommer ökad trivsel och en större frihetskänsla, genom att man i direkt anslutning till sin bostad kan kliva ut på balkongen och sitta utomhus. Många som en gång bott i en bostad med balkong, säger att de inte kan tänka sig att vara utan igen. Självklart innebär även de vackra balkonger och balkongdörrar vi bygger en direkt värdeökning av bostaden. De allra flesta mäklare är eniga om att en balkong ökar attraktiviteten av en lägenhet. Allt som oftast handlar det slutligen om värdeökningar av bostaden som är klart större än det investerade beloppet.

Går du i balkongtankar, läs mer om hur processen går till under ”Balkong till din bostadsrätt” (länk). Våra entreprenader är fullt ansvarsförsäkrade och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga under hela processen. För oss är ett väl utfört arbete, där slutprodukten motsvarar kundens förväntningar, oerhört viktigt.​

Om du har fler frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig att bygga balkong så tveka inte att kontakta oss så svarar vi på dina frågor!

360° bild av en balkong vi byggt

Nedan ser du en 360 graders vy från Vallhallavägen 71 där vi byggt nya balkonger på ett hus där det tidigare inte fanns några. De nya balkongerna är självklart designade med husets fasad i åtanke, för att smälta in och se ut som att de alltid suttit där. Dra i bilden för att ändra vy. Bilden går även att förstora.

Fördelar med balkong

Z

Värdeökning

Z

Boendekvalité

Z

Frihetskänsla

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Är du eller din bostadsrättsförening i behov av…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.