Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Omdömen från Nöjda kunder

Referenser

Balcona har byggt tusentals balkonger över hela landet. Om du blir kund till Balcona är du i gott sällskap, här är vad några av våra kunder har sagt om oss.

 

”Balkongbygge som genomförts oerhört snabbt och professionellt. Bra ritningar. Estetiskt fina balkonger. Information har lämnats löpande. Städning har skett efter varje moment. Dokumentation till staden har varit komplett och lett till ett snabbt slutbesked – En mycket bra entreprenad.”


– Susanne
Källa: Reco.se

 

”Proffsig projektering och bra utfört arbete. Kommunikationen fungerade väl med arbetsledare som var engagerad.”


– Pontus
Källa: Reco.se

 

”Bra stöd, tillmötesgående och hjälpsamt bemötande. Balcona levde med råge upp till förväntan att leverera enligt uppdragsavtal och offert. Raka, realistiska och ärlig kommunikation helt fria från önsketänkande. Utmärkt stöd i processen att engagera brf-medlemmar i projekt och dess konsekvenser. Grym leverans i tid och till rätt pris. Fantastisk resultat på fasad.”

– Martin
Källa: Reco.se

 

”Proffsigt, perfekt utfört arbete och trevligt bemötande rakt igenom. Kan varmt rekommendera Balcona.”

– Felicia
Källa: Reco.se

 

”Från början till slut har Balcona levererat hög standard, bra information och det team som varit på plats med Pär Villén i spetsen har gjort ett fantastiskt arbete.”

– Klas
Källa: Reco.se

 

”Vår bostadsrättsförening har byggt balkonger på vår fastighet. Balcona har varit en utmärkt leverantör som har gjort ett mycket bra jobb. Balkongerna är fina och arbetet utfördes professionellt.”

– Karin
Källa: Reco.se

 

”Mycket trevligt bemötande. Våra förväntningar lyckades Balcona leva upp till. Vi är mycket nöjda och samarbetet har fungerat utmärkt under hela byggprocessen.”

– Katarina
Källa: Reco.se

 

”Balcona har skött sig bra genom hela processen. De höll tidsschemat och det ursprungliga priset. Finsnickerier inomhus var mycket omsorgsfullt gjort. Av de offerter vi fick in från olika olag, så var det ungefär samma överallt. Rekommenderas helt klart. (Totalt var det ett 20-tal balkonger som monterades).”

– Henrik
Källa: Reco.se

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.