Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Sveriges främsta expert på balkonger

Allt inom balkonger

Dags att bygga en ny balkong? Eller kanske börjar balkongen du har bli sliten och behöver en balkongservice? På Balcona har vi många års erfarenhet av att bygga balkonger i olika varianter på flerfamiljshus och till bostadsrättsföreningar. Vi bygger allt från betongbalkonger som numera är en av de vanligaste balkongerna, till systembalkonger och kompositbalkonger beroende på vad du har för önskemål.

Om du behöver lite inspiration till ditt nya balkongbygge så rekommenderar vi att du gör en så kallad ”balkongsightseeing” genom att kanske ta och besöka och titta på några av de balkonger vi har byggt genom åren. Du kan enkelt se vilka balkonger du kan besöka på vår hemsida.

Om du har frågor eller funderingar kring våra balkonger eller balkongrenoveringar så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.