Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Bygga & renovera balkong i Malmö

Från idé till färdig balkong

Ett av de absolut bästa sätten att förbättra boendemiljön är att bygga en riktigt fin och trivsam balkong. Att kunna gå ut och få lite frisk luft, sola mitt på dagen eller kanske titta på den vackra solnedgången på kvällen från balkongen gör mycket. Vi på Balcona har många års erfarenhet av att både planera, renovera och bygga balkong i Malmö och hjälper dig gärna med ditt projekt! Det är många steg som behövs tas innan man har en färdig balkong, där vi har stor erfarenhet från hundratals genomförda projekt – vi finns där och hjälper dig och din förening genom hela processen. Vi sköter allt från de viktiga förberedelserna som att skaffa bygglov till själva bygget av din nya balkong och slutbesiktningen som behöver göras efter.

Här kan du se exempel på balkonger vi har byggt i Malmö

Service av balkonger i Malmö

Allt eftersom tiden går så slits balkongerna ut och de ser inte längre lika fina ut som de gjorde när de var nya. Hur pass slitet det kan bli och hur lång tid det tar beror lite på vart fastigheten befinner sig. Ligger den nära havet så är det oftast vanligt att det går fortare. I snitt så brukar vi säga att en balkongservice bör göras ungefär vart 10e år. Vi på Balcona är experter inom området och hjälper dig gärna att utföra en ordentlig service av era balkonger i Malmö. Vi går igenom många parametrar som t.ex justering av balkongdörren, genomgång av balkongplattan samt kontroll av infästningar och mycket mer. Vårt mål är att du ska få känslan av en nybyggd balkong igen.

Om du är nyfiken på att ta reda på mer om hur vi på Balcona kan hjälpa dig att antingen renovera eller bygga nya balkonger på er fastighet i Malmö så tveka inte att kontakta oss antingen via telefon eller genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Kontakta Balcona i Malmö

  Här finns Balcona

  Balcona AB

  Harpsundsvägen 166
  124 59 Bandhagen, Stockholm
  Våra medarbetare
  Ove Mondej
  VD
  Peter Toussaint
  Teknisk ledning

  Tel: 08-727 90 41

  Anneli Toussaint

  Tel: 08-727 90 42
  E-post: ekonomi@balcona.se