Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Balkongservice i Stockholm

Balkongservice Stockholm

För er som äger en fastighet med balkong så är det viktigt att man med jämna mellanrum gör en ordentlig balkongservice. Väder och vind sliter ständigt på balkongen och beroende på var i landet man bor så kan graden av slitage variera. Vi har jobbat med balkongservice i Stockholm i många år och vet vad man ska hålla utkik efter för att veta om det är dags för en service. Hur ofta man bör göra en service kan variera ganska mycket och beror på många olika faktorer. En avgörande faktor är var i landet man bor. Bor man när havet så brukar det vara kraftigare vindar som för med sig salt från vattnet och kan slita betydligt mer på balkongen och det är rekommenderat att man gör en balkongservice oftare. I snitt så rekommenderar vi dock att man gör en balkongservice i Stockholm ungefär var 10e år, men detta kan som sagt variera. Vi tar gärna en titt på din balkong för att avgöra om det är dags eller inte. Tveka inte att slå oss en signal om du är osäker på om din balkong behöver service.

På Balcona jobbar vi främst med balkongservice i Stockholm för bostadsrätt där vi tar fram ett servicekoncept och hjälper er i bostadsrättsföreningen att genomföra en kontroll på både balkong och dörrar. Om räcken behöver målas eller trall bytas så kan vi även hjälpa er med detta.

Vad ingår i en balkongservice i Stockholm?

Oavsett om du bokar en balkongservice i Stockholm, Göteborg eller Malmö så är det alltid 4 punkter vi främst ser över på din balkong:

  • VI ser över och justerar dörren samt smörjer in spanjolett och gångjärn.
  • Trallen lyfts för att städa ur balkongen ordentligt. Det görs även en kontroll av trallens skick och på balkongens insida.
  • Vi ser över balkongplatta och kontrollerar infästningar till balkongräcken samt
    ytskiktsbesiktning.
  • Utförlig kontroll av mjukfog och infästningar vid smiden

Vi kan även ta fram priser utöver dessa punkter för bland annat inoljning av trall och tröskel och byte av trall.

Efter att vi har genomfört en balkongservice i Stockholm så överlämnar vi alltid ett protokoll som tydligt redovisar eventuella brister samt förslag på hur detta kan åtgärdas. Om du vill boka in en balkongservice i Stockholmsområdet eller om du har frågor så tveka inte att slå oss en signal på 010-200 77 03 eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan.

Vanliga frågor gällande balkongservice

Vad ingår i en balkongservice?

Vi går igenom och justerar balkongdörren samt smörjer spanjolett och gångjärn. Vi lyfter även på
själva trallen för att göra en komplett städning av balkongen och gör en kontroll av skicket på trallen samt balkongens insida. Vi går igenom balkongplattorna och kontrollerar infästningar till räcken samt mjukfog och gör en ytskiksbesiktning.

Hur mycket kostar en balkongservice?

Kostnaden på en balkongservice kan variera beroende på vilken typ av balkong det gäller. Många faktorer ska vägas in som bland annat vilken typ av balkong det är samt vilka räcken balkongen har, vilken typ av grund balkongen har och storleken. För att få en mer exakt prisbild så tveka inte att kontakta oss.

Hur ofta bör man göra en balkongservice?

Beroende på hur fastigheten ligger till så kan en service behöva göras med mindre mellanrum, t.ex om man bor där det oftast är blåsigt eller nära havet. I snitt så bör en balkongservice göras vart 10e år men om du är osäker på hur ofta det bör göras en balkongservice i just er bostadsrättsförening så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Z

Justering av dörr

Z

Genomgång av balkongplatta

Z

Kontroll av infästningar

Z

Smörjning av spanjoletter

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.