Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Balkongservice i Malmö

Balkongservice Malmö

Att äga en bostadsrätt med balkong innebär också att man måste se till att ta hand om den då balkongen ständigt utsätts för slitage av väder och vind. Beroende på var i landet man bor så kan graden av slitage variera, men bor man längre söderut där det kan vara kraftiga vindar eller om man bor nära havet så utsätts balkongen vanligtvis för mer slitage. Vi på Balcona har byggt balkonger och utfört balkongservice i Malmö i många år och vet vad man ska hålla utkik efter för att se om det är dags för en service på balkongen. Så om du känner dig osäker på om din balkong behöver en service så tveka inte att kontakta oss. I snitt så brukar det vara ungefär var 10e år man bör göra en ordentlig service av balkongen, men detta kan som sagt variera beroende på en del olika faktorer som t.ex bostadens läge. Bor man i Skåne och exempelvis runt Malmö så kan man behöva göra en service oftare då det ligger nära havet och kan vara ganska blåsigt vilket sliter mer på fasad och balkong. Behöver du hjälpen så finns vi här för dig och hjälper dig med balkongservice i Malmö och runt om i Skåne så att din balkong blir som ny igen!

På Balcona så arbetar vi främst med balkongservice för bostadsrätt och tar fram ett servicekoncept som hjälper er i bostadsrättsföreningen att genomföra en noggrann kontroll av både balkong och dörrar. Behöver ni måla räcken eller byta trallen så kan vi även hjälpa er med det.

Balkongservice i Malmö – Vad ingår?

När du bokar en balkongservice i Malmö eller övriga orter runt om i Skåne så är det alltid 4 viktiga områden vi ser över på din balkong:

  • Vi smörjer och justerar spanjolett och gångjärn på balkongen så att den går att öppna enkelt och smidigt.
  • Lyft av trall för att ordentligt rengöra hela balkongen. Vi gör även en kontroll av trallens
    skick samt på balkongens insida.
  • Balkongplatta ses över samt kontroll av infästningar till balkongräcken och ytskikts besiktning.
  • Kontroll av balkongens mjukfog samt infästningar vid smiden.

Utöver detta så kan vi även hjälpa dig med inoljning av trall och tröskel eller komplett byte av trall.

Efter att vi har gjort en balkongservice i Malmö eller i andra delar av Skåne så får du ett protokoll av oss som listar eventuella brister som balkongen har och hur man kan åtgärda dessa. Om du vill boka in en balkongservice i Malmö eller om det är något du funderar över så tveka inte att kontakta oss på 010-200 77 03 eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan.

Vanliga frågor gällande balkongservice

Vad ingår i en balkongservice?

Vi går igenom och justerar balkongdörren samt smörjer spanjolett och gångjärn. Vi lyfter även på
själva trallen för att göra en komplett städning av balkongen och gör en kontroll av skicket på trallen samt balkongens insida. Vi går igenom balkongplattorna och kontrollerar infästningar till räcken samt mjukfog och gör en ytskiksbesiktning.

Hur mycket kostar en balkongservice?

Kostnaden på en balkongservice kan variera beroende på vilken typ av balkong det gäller. Många faktorer ska vägas in som bland annat vilken typ av balkong det är samt vilka räcken balkongen har, vilken typ av grund balkongen har och storleken. För att få en mer exakt prisbild så tveka inte att kontakta oss.

Hur ofta bör man göra en balkongservice?

Beroende på hur fastigheten ligger till så kan en service behöva göras med mindre mellanrum, t.ex om man bor där det oftast är blåsigt eller nära havet. I snitt så bör en balkongservice göras vart 10e år men om du är osäker på hur ofta det bör göras en balkongservice i just er bostadsrättsförening så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Z

Justering av dörr

Z

Genomgång av balkongplatta

Z

Kontroll av infästningar

Z

Smörjning av spanjoletter

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.