Stockholm: 010-200 77 03 Göteborg: 010-200 77 03 Malmö: 010-200 77 03

Bygglov för balkong i Malmö

Innan man kan komma igång och bygga balkong så ska det alltid finnas ett beviljat bygglov samt startbesked. Många drar sig från att ansöka om bygglov för balkong på egen hand då processen oftast kan upplevas som väldigt krånglig. Det är mycket som måste göras och det ska göras på rätt sätt. Efter en initial uppmätning så ska det bland annat göras ett detaljerat ritningsarbete och därefter ska det upprättas en bygglovshandling med ansökningshandlingar. Bara det låter väldigt krångligt! Men oroa dig inte, vi på Balcona jobbar ständigt med att ansöka om bygglov för balkonger i Malmö och andra områden i Sverige och hjälper dig genom hela processen. Du behöver inte lyfta ett finger utan vi sköter allt! Oavsett om det är en eller flera balkonger som ska byggas så sköter vi hela processen.

Balkong med svart räcke och grön balkongdörr

Hur lång tid tar det att få bygglov till balkong i Malmö?

Detta är något som kan variera väldigt mycket beroende på hur komplicerat projektet är, men det brukar vanligtvis ta mellan 6 och 14 veckor där handläggningstiden hos stadsbyggnadskontoren utgör merparten. Oftast så kan det se krångligt ut att skaffa balkong till befintlig fastighet då det är många steg som ska göras med upprättande av handlingar för att få ett bygglov från kommunen. Balcona har lång erfarenhet av detta, vi sköter allt från att fixa bygglov för balkong i Malmö till färdigt projekt.

Hur vi på Balcona kan hjälpa dig

På Balcona har vi stor erfarenhet på att utforma bygglovsansökningar för balkonger till bostadsrätt samt andra fastigheter. Då vi sköter ansökan så minskar risken för att den eventuellt skulle revideras, ni sparar därmed både tid och pengar! Vi vill göra hela processen så enkel och bekväm för dig som möjligt så att du inte ska behöva lägga någon kraft på detta, utan vi sköter hela processen från start till nya fräscha balkonger som du kan njuta av. Om det är något du undrar över gällande hur vi kan hjälpa dig att ansöka om bygglov för balkong i Malmö och runt om i Skåne så tveka inte att kontakta oss! Vi har stor erfarenhet efter att ha byggt tusentals balkonger runt om i Sverige.

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.