Stockholm:   08-669 09 00 Göteborg:   031-701 04 14 Malmö:   040-12 71 10

Balkongrenovering för bostadsrätt

Balkongrenovering

Det finns många anledningar till att man kan behöva renovera sin balkong. Betong åldras över tid och därför måste man förr eller senare vara beredd på att göra en balkongrenovering. Bor du i en bostadsrättsförening så är det föreningens ansvar att se till att fastighetens balkonger renoveras och underhålls. Man kan tro att betong inte slits, men med klimatet kommer väta, fukt, frost, värme m.m. som sliter på betongen och minskar livslängden på materialet. Detta gäller all typ av betong, oavsett om det är ett hus av betong eller en betongbalkong. Även balkar och armering slits med tiden och kan behöva repareras eller bytas ut. Ibland räcker det att laga mindre skador, och ibland behöver hela balkongen gjutas om. Den största orsaken till att man behöver göra en balkongrenovering är att armeringsjärnen i betongen har börjat rosta, och när rosten uppkommer bildas järnoxid som ökar armeringsstålets totala volym. Detta leder till att betongen runt armeringsjärnet kan börja spricka och i och med detta minskar balkongens bärkraft. När betongen börjar spricka kan lösa bitar lossna från balkongen och falla ner.

Renovera balkong bostadsrätt

Är du, eller din bostadsrättsförening, i behov av att renovera balkonger? Vi är inte bara experter på att bygga balkonger, utan kan självklart även vara behjälpliga när det kommer till balkongrenovering av förslitningsskador, upprustning och renoveringar av rent kosmetiska skäl för befintliga balkonger. Att renovera en befintlig balkong är en hel vetenskap som ofta är svårare och kräver högre kompetens än att bygga en helt ny balkong. Därför är det heller inget man bör ge sig på att försöka göra själv, då man lätt kan göra mer skada än nytta. Vi har lång erfarenhet av att renovera balkonger i Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag har vi breddat våra styrkor och tar emot offertförfrågningar om balkongrenovering och upprustning av balkonger i hela landet. Vi hjälper er gärna med balkongrenoveringen och ser över balkongerna, tar fram vad som behöver göras och genomför renovering och reparation av era nuvarande balkonger.

Z
Renovering

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

En mysig innergård i all ära men en egen balkon…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.